Android 5.1 este aici

/, Stiri/Android 5.1 este aici

Android 5.1 este aici

In sfarsit a aparut Android 5.1 ┬ápentru un numar – limitat din pacate – de gadget-uri insa promitand sa rezolve anumite probleme ale Lolipop si desigur sa imbunatateasca stabilitatea si performantele telefonului sau tabletei voastre. Android 5.1 este ultimul update ce vine cu cateva schimbari majore la versiunea curenta de Android existenta pe piate. Printre ele se remarca suportul pentru telefoanele ce folosesc mai multe SIM-uri , un soft de protectie al telefonului si apeluri de voce in High Definition – acesta fiind disponibil deocamdata doar pe cateva telefoane.

Pentru un mai bun management al cheltuielilor voastre, Android 5.1, va permite utilizarea mai multor cartele SIM pe un singur telefon ce are aceasta caracteristica.

Cu noul concept Device Protection, aparatul dumneavoastra, fie furat sau pierdut, va ramane blocat pana cand va conectati prin contul Google, chiar daca cineva aduce aparatul la setarile din fabrica – Factory Reset.

 

High Definition pentru apelurile de voce este disponibil doar pe terminalele Nexus 6 insa va fi extins si pe alte modele in curand.Android 5.1 Lollipop aduce modificari si in optiunile pentru retelele Wi-Fi cat si controlul asupra dispozitivelor imperecheate prin Bluetooth.Toate acestea fiind disponibile direct din Quick Settings.
Pentru lista cu toate schimbarile ce vin odata cu noul update puteti accesa urmatorul link.
2017-06-13T08:12:12+00:00 Tags: , , , , |