Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2017-06-13T08:12:12+00:00

desprenoi

Cine sunt eu?

Numele meu este Dragos si va voi ajuta in urmatoarea perioada pentru a crea o experienta digitala inovatoare pentru afacerea dumneavoastra.

Pentru asta va fi nevoie sa stabilim intai de toate o relatie bazata pe incredere si respect reciproc. Scopul meu este acela de a crea sau de a desavarsi un drum pe care afacerea dumneavoastra ar trebui sa mearga.

In urma experientelor avute pana acum am avut parte doar de feedback pozitiv din partea clientilor deoarece pentru mine web design-ul este mai mult decat un job, a devenit ceva personal si este o treaba pe care o fac din pasiune si cu multa implicare.

Consider ca pentru un proiect sa fie de fiecare data finalizat corespunzator trebuiesc atinse cateva puncte:

 • Creativitate.
  Vom deveni parteneri pentru pentru a revolutiona identitatea companiei tale.
 • Cercetare SI Analiza.
  Vom analiza proiectul tau si vom stabili etapele. Dupa care putem trece la partea de design.
 • Design si Dezvoltare.
  Ne vom asigura ca site-ul va avea un logo atragator si seminificativ si un design futurist pentru a se remarca foarte usor.
 • Testare finala.
  Vom testa viteza de incarcare si felul in care se comporta la trafic site-ul tau.

Vom implementa solutiile ideale pentru afacerea ta si vom oferi cele mai bune solutii E-commerce, web design si servicii de dezvoltare si integrare. Indiferent ca aveti o afacere mica si incercati sa va afirmati in mediul online sau o afacere deja cunoscuta in cautare de imbunatatiri seminificative, NOI suntem alegerea perfecta si partenerul ideal.

WEB DESIGN SI DEZVOLTARE 98%
E-COMMERCE 98%
MARKETING DIGITAL 96%
MANAGEMENTUL CONTINUTULUI 90%