Huawei – noul producator Nexus 5 2nd generation?

//Huawei – noul producator Nexus 5 2nd generation?

Huawei – noul producator Nexus 5 2nd generation?

In urma cu ceva zile, pe internet circula o stire, in legatura cu un parteneriat dintre Google si un producator de echipament Chinez. Din colaborarea celor doi ar trebui sa rezulte noul model de Nexus. Se pare ca, pe langa partenerul chinez Google s-ar putea alia – iarasi – cu cei de la LG  pentru a produce noul Nexus in 2015.

Kevin Yang, director China Research la iSuppli, o companie de dezvoltare importanta din China,a confirmat faptul ca Google a ales Huawei pentru producerea noului model de Nexus.

Motivul principal pentru care Google a ales Huawei, ar putea fi faptul ca Huawei este principalul si cel mai mare competitor  al lui Xiaomi  in acest moment. Chiar daca majoritatea utilizatorilor ar fi vrut ca noul Nexus sa fie produs de catre Xiaomi  (potrivit sondajelor) , Huawei s-a dovedit a fi un pion important pe piata, fiind ajutat de ultimele modele produse in anul 2014: Ascend Mate 7 si Honor 6 Plus. Surprinzator este faptul ca Google nu a ales Motorola anul acesta.

Acum ca suntem aproape siguri ca Huawei va fi noul producator Nexus, asteptam sa vedem, daca la noul model se va folosi procesorul Huawei – KIRIN sau cel de la Qualcomm – SNAPDRAGON. Fara indoiala, ambele procesoare sunt suficient de puternice, dar oare nu este un risc prea mare pentru Google sa-l foloseasca pe cel de la Huawei? Ramane de vazut!

2015-08-04T06:09:21+00:00 Tags: , , , , , , , , |