Lycamobile – apeluri internationale mai ieftine

/, Stiri/Lycamobile – apeluri internationale mai ieftine

Lycamobile – apeluri internationale mai ieftine

Romanii vor avea posibilitatea sa efectueze apeluri internaţionale cu un eurocent pe minut, prin intermediul cartelelor SIM preplatite ale Lycamobile.
Circa 6-8 milioane de romani trăiesc în afara tarii, între care 3,4 milioane în celelalte 17 tari din reteaua Lycamobile, se arata intr-un comunicat al companiei, care citeaza date ale Guvernului Romaniei.
In tara noastra exista 12,9 milioane de utilizatori de cartele preplatite, comparativ cu 9,4 milioane de utilizatori de servicii prin abonamente.
“Cu o cerere atat de ridicata pentru servicii preplatite, Romania a fost pasul natural pentru extinderea noastra internaţionala. Lansarea pe aceasta piata ne consolideaza oferta in Europa si ne permite sa ajutam milioane de oameni sa beneficieze de apeluri internationale ieftine. Este prima noastra piata noua în 2015, dar avem o serie de anunturi pentru acest an, intentionand sa ne extindem baza de utilizatori cu 25%”, a declarat presedintele Lycamobile, Subaskaran Allirajah, citat de zf.ro.
Lycamobile ofera servicii de date si voce pentru 12 milioane de clienti din 18 tari.
Fondatăa în 2006, Lycamobile a avut in 2014 o cifra de afaceri de 1,5 miliarde de euro.
Lycamobile este prezenta în Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie si SUA.

2017-06-13T08:12:15+00:00 Tags: , , , , |