Servicii

/Servicii
Servicii 2017-06-13T08:12:12+00:00

web design

WEB DESIGN

iTTop creaza pentru tine website-uri  cu un impact vizual puternic pentru a face placuta vizita navigatorilor.Vom imbina aspectul estetic placut cu functionabilitatea pentru ca afacerea ta sa se remarce cu usurinta.

web development

WEB DEVELOPMENT

Website-ul tau va fi intodeauna in pas cu tehnologia. Astfel elementele video, audio si continutul tradus in mai multe limbi se vor regasi in site-ul tau. Deoarece rezonam cu experienta utilizatorului in navigare site-ul tau va fi adaptat pentru a functiona pe orice dispozitiv existent portabil sau nu.

seo

 SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Al doilea aspect important al proiectului nostru il constituie optimizarea site-ului tau. Pentru a putea fi vazut in mediul competitiv al pietei digitale site-ul va fi optimizat folosindu-se strategii speciale pentru a putea fi atinse tintele propuse.

social media

SOCIAL MEDIA

Prezenta unui website in Mediul Social a devenit un punct obligatoriu de atins. Social Media este modul de a fi mereu in legatura cu viitorii si cu actualii clienti si prieteni.

newsletter

EMAIL NEWSLETTER

Legatura permanenta cu vizitatorii website-ului tau este cruciala. Pentru asta este nevoie ca ei sa fie mereu la curent cu ofertele si noutatile ce tin de afacerea ta. Acest lucru se va realiza prin intermediul mail-ului transmis catre ei periodic.

web hosting

WEB HOSTING

Pentru ca website-ul tau sa fie mereu monitorizat putem gazdui site-ul pe unul din serverele noastre. Daca vrei ca website-ul sa fie gazduit intr-un mediu sigur si totodata usor de accesat aici este locul potrivit.

website8                        PORTOFOLIU