Steam Machine

//Steam Machine

Steam Machine

Valve a dezvaluit si prezentat noul Steam Machine la GDC saptamana aceasta si cu aceasta ocazie a modificat si Steam Store adaugand un alt tab. Sa speram ca in 2015 vor incepe si livrarile.

Puteti sa le vizualizati si sa descoperiti noile “console” dedicate gamer-ilor la aceasta adresa – Steam Machine.

Se pare ca iBuyPower SBX este cel mai ieftin model, incepand numai de la $459.99 USD urmandul imediat Alienware Steam Machine care incepe de la $479.99 USD. Preturile insa, variaza destul de mult cu modelele Origin Omega si Falcon Northwest Tiki amandoua cu un pret de $4,999.99 USD. Si da, acela este pretul afisat!

In Steam Store au aparut in categoria Hardware si alte doua tab-uri pentru Steam Controller si Steam Link.

Din pacate nici una din console nu sunt de vanzare, cu toate ca exista pagini pentru ele in Steam Store si preturi, ele fiind disponibile incepand cu Noiembrie 2015.

Din fericire, puteti urmari pagina si sa fiti notificat in momentul in care se va schimba ceva sau va aparea posibilitatea de a comanda.

S-ar parea insa ca lipseste un singur gadget: HTC Vive care este powered by Valve’s new SteamVR technology. Posibil ca Valve sa astepte sfarsitul anului 2015, pentru a publica pozele reale si finale ale castii de realitate virtuala, in locul celor existente apartinand prototipului.

Asteptam cu nerabdare sfarsitul proiectului HTC Vive si punerea lui in vanzare!

2017-06-13T08:12:14+00:00 Tags: , , , , |